Автор: admin
Публикувано на: 03.09.2010 11:23:27

Рейтинг:

В
Автомобилното изложение в Париж ще бъде използвано от южнокорейската компания Hyundai за премиерата на новия MPV модел ix20, който според нея поставя нови стандарти в този клас.

Hyundai ix20 има типична европейска визия и това въобще не е случайно, тъй като е разработен в развойния център на Hyundai в Рюселхайм (Германия) и следва новата дизайнерска линия на компанията, носеща наименованието „флуидна скулптура”.

Наличието на ix в името на автомобила също не е случайно, защото то отразява характерната за кросоувърите универсалност на модела. Той осигурява едновременно безпроблемно придвижване и удоволствие при шофиране.

Hyundai ix20 ще се появи на европейския пазар през последното тримесечие на тази година, като любопитно е, че той ще разполага с така наречената „5 години тройна гаранция”. Тя включва 5 години пълна гаранция, без ограничение на пробега, 5 години безплатна пътна помощ в Европа и 5 години безплатни технически прегледи.

Hyundai ще покаже на автосалона в Париж и новия i10, получил подобрения по външния си вид и механиката, както и нов 1.0-литров двигател, отделящ 99гр/км. CO2 емисии.

В Париж ще дебютира Hyundai ix20
Тагове: Hyundai, Hyundai ix20
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg