Автор: pavel
Публикувано на: 14.03.2011 20:58:48

Рейтинг:

Trussardi

Италианското представителство на BMW пуска специална версия на 5-Series GT, която е създадена в сътрудничество с популярната модна къща Trussardi. Все още няма информация за нейната цена и до колко бройки ще бъде ограничена серията.

Сътрудничеството между двете компании е по случай 100-годишнината от основаването на Trussardi, като автомобилът може да се похвали с уникалния кафяв цвят Heraldic Brown.

Външността на специалното BMW 5-Series GT се допълва от 20-инчови, алуминиеви джанти с дизайн пет двойни спици, както и от наличието на логото на Trussardi върху двата предни калника.

Интериорът на автомобила е облечен с кожа Glove Beige, а дизайнът му е вдъхновен от класически ръкавици на Trussardi. Във вътрешността присъства на много места логото на модната къща, включително и върху подглавниците на предните седалки.

BMW 5-Series GT Trussardi може да се поръча с четири двигателя., използвани от модификациите 535d, 530d, 535i и 550i. Първият се предлага само в комбинация с xDrive задвижване, а останалите както с него, така и само със задно.


Галерия BMW 5-Series GT Trussardi
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg