Автор: admin
Публикувано на: 19.01.2010 13:40:35

Рейтинг:

Toyota
На Tokyo Auto Salon 2010, който отвори врати в края на миналата седмица, Toyota представи нова концепция FT-86. Тя е наречена G Sports, а в разработването и е участвала компанията GAZOO, подготвяща състезателните коли на японците.

Успоредно с дебюта на FT-86 G Sports, на тунинг изложението в Токио, Toyota и нейният партньор Sony Computer Entertainment, разпространиха нов трейлър на играта Gran Turismo 5, в който главно действащо лице е именно този автомобил.

За момента от Toyota не разкриват информация за динамичните показатели на FT-86 G Sports, но стана ясно, че използваният двигател отново е двулитровият боксеров на Subaru, както при първата концепция FT-86, който в конкретния случай е получил и турбина.

Toyota FT-86 G Sports е оборудвана с изцяло нов аеродинамичен пакет, допринасящ за по-голяма стабилност на автомобила при високи скорости. Освен това са разширени и арките на калниците, за да се поместят безпроблемно 19-инчовите джанти, а интериорът може да се похвали с две състезателни седалки Recaro.

Toyota с нова концепция FT-86
Toyota с нова концепция FT-86
Toyota с нова концепция FT-86
Toyota с нова концепция FT-86
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg