Автор: admin
Публикувано на: 06.10.2009 23:34:31

Рейтинг:

Toyota

Toyota ще използва изложението в Токио, за да представи още една концепция  FT-EV, която вероятно се явява предпроизводствена версия на бъдещия сериен модел.

Припомняме ви, че първата Toyota FT-EV Concept дебютира в началото на тази година в Детройт, а преди два месеца от японската компания взеха решение за разработка на сериен модел.

За момента е известно, че Toyota FT-EV II е в състояние да изминава 90км. с енергията в литиево-йонните батерии и да развива максимална скорост от 100км/ч., но липсва информация за времето, необходимо за презареждане на акумулаторите и мощността на автомобила.

Външният вид на FT-EV II е претърпял известни изменения, в сравнение с този на първата концепция, и създава впечатлението, че автомобилът предлага по-голям простор. Достъпът до вътрешността пък е улеснен чрез две плъзгащи се настрани врати.

Интериорът на новата електрическа концепция е коренно променен, като той е в ретро-футуристичен стил. В него приборите сякаш са взаимствани от някой ретро модел, но в същото време липсват педали и волан, напомняйки автомобил от бъдещето, а управлението се извършва от два лоста. 


Галерия Toyota FT-EV II Concept
Тагове: Toyota, Toyota FT-EV
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg