Автор: admin
Публикувано на: 23.09.2009 11:50:17

Рейтинг:

Toyota

Изцяло новото поколение на Toyota Land Cruiser направи своя дебют на 63-тото изложение във Франкфурт. Автомобилът, с 60-годишна история и над 5 милиона продажби, ще продължи да се предлага във версии с 3 и 5 врати, като при втората има опция за 7 места.

Toyota Land Cruiser е получила доста променен външен вид, с по-ясно изразени форми, а конструкцията и е подсилена. Интериорът на автомобила е станал по-просторен и е подобрена звукоизолацията му. Като опции са предвидени регулируемо окачване и камери за наблюдение.

Автомобилът ще се предлага с четирилитров бензинов двигател, чиято мощност е 279к.с., а максималният му въртящ момент достига 385Нм. Агрегатът е комбиниран с петстепенна автоматична трансмисия. Тази модификация ускорява от 0-100км/ч. за 9.2сек. и консумира средно 10.8л. гориво на 100км. пробег.

Toyota Land Cruiser ще е наличен и с трилитров дизелов двигател, генериращ мощност от 173к.с. и достигащ максимален въртящ момент 410Нм. Освен с автоматична, тази модификация ще се предлага и с шестстепенна механична скоростна кутия, с която ускорението от 0-100км/ч. става за 11.7сек., а разходът на гориво е 8.1л/100 км. 


Галерия Toyota Land Cruiser 2010
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg