Автор: admin
Публикувано на: 09.01.2009 17:29:48

Рейтинг:

Thorney

Британската тунинг фирма Thorney Motorsport показа спортните си програми за Vauxhall Astra VXR и Corsa VXR, под чийто имена се продават моделите Opel Astra OPC и Corsa OPC на Острова.

Thorney Motorsport са предвидили по две програми и за двата модела. Едната е наречена VXR-S и обхваща нови окачване, спирачки, изпускателна система, аеродинамичен пакет и 18-инчови джанти. С нея мощността на Astra VXR нараства от стандартните 240к.с. на 280к.с., а тази на Corsa VXR от 192к.с. на 220к.с. Ускорението от 0-100км/ч. при първия автомобил става за 5.2сек., а при втория за 5.8сек. Максималната скорост е съответно 257км/ч. и 241км/ч.

Втората доработка за двата модела е наречена VXR-R и включва още по-ниско окачване, по-мощни спирачки с четирибутални дебеломери и по-големи дискове, модифициран диференциал и още повече мощ за двигателите. При нея мощността на двулитровия агрегат на Astra VXR-R е увеличена до впечатляващите 300к.с., което позволява на хечбека да ускорява от 0-100км/ч. за 4.9сек. и да развива максимална скорост от 273км/ч. 1.6-литровият би-турбо двигател на Corsa OPC-R пък е достигнал мощност от 230к.с., благодарение на която автомобилът ускорява от 0-100км/ч. за 5.3сек. и вдига 257км/ч.


Thorney Motorsport доработи Vauxhall Astra VXR и Corsa VXR
Thorney Motorsport доработи Vauxhall Astra VXR и Corsa VXR
Thorney Motorsport доработи Vauxhall Astra VXR и Corsa VXR
Thorney Motorsport доработи Vauxhall Astra VXR и Corsa VXR
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg