Автор: admin
Публикувано на: 12.11.2009 00:52:25

Рейтинг:

TechArt
От TechArt представиха още една спортна програма за обновеното Porsche 911, но тя е предназначена само за версията със задвижване към четирите колела - Carrera 4S.

В рамките на програмата, мощността на 3.8-литровия двигател може да бъде увеличена от стандартните 385 на 415к.с., като това се постига чрез препрограмиране на софтуера за управление и нова изпускателна система, с технология за контрол на клапите, чиито накрайници са в черен хром.

На клиентите, които ще се възползват от двигателния тунинг на TechArt за Porsche 911 Carrera 4S, се препоръчва да заменят и окачването на автомобила. Немските тунери предлагат напълно регулируемо такова, което може чрез натискането на едно копче да повдигне купето с цели 60мм., при паркиране или преминаване през неравности, но само при положение, че скоростта е до 60км/ч.

TechArt са предвидили за спортното купе също 19 или 20-инчови алуминиеви джанти с различен дизайн, както и нов аеродинамичен пакет, състоящ се от предна броня, странични прагове, декоративни капаци на огледалата, спойлер на покрива, заден дифузер и избор между три вида задни спойлери.

За интериора на Porsche 911 Carrera 4S се предлагат множество комбинации между различни видове кожа и декоративни елементи, както и нови волан, скоростен лост, педали и стелки, всички с логото на TechArt.

TechArt с тунинг програма за Porsche 911 Carrera 4S
TechArt с тунинг програма за Porsche 911 Carrera 4S
TechArt с тунинг програма за Porsche 911 Carrera 4S
TechArt с тунинг програма за Porsche 911 Carrera 4S
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg