Автор: admin
Публикувано на: 25.09.2009 11:09:36

Рейтинг:

TechArt

На изложението във Франкфурт, TechArt показа оптичния си пакет Aerokit I за Porsche Panamera, който придава по-голяма индивидуалност на автомобила и ще се предлага на клиенти от декември.

Немските тунери са разработили за модела цялостен бодикит, състоящ се от предна броня, странични прагове, задна броня с вграден в нея дифузер, спойлер на задния капак и декоративни елементи на въздушните отвори на предните калници.

Впечатлението от външния вид на автомобила се подсилва от 21-инчовите джанти Formula (като опция се предлагат и 22-инчови Formula II) и от спортната изпускателна система, чиито четири хромирани накрайника са вградени в задната броня. Само за модификацията Panamera Turbo се предлага и специален пакет от LED светлини.

Както обикновено, от TechArt предлагат уникално оформление на интериора, според личните предпочитания на клиента. Предвидени са спортни волан, скоростен лост и педали, голям набор от кожени тапицерии, с възможност за изработка на двуцветен салон, и няколко вида дървени декоративни вложки. 


Галерия TechArt Porsche Panamera
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg