Автор: admin
Публикувано на: 25.10.2010 21:38:52

Рейтинг:

TechArt
Немските тунери TechArt разпространиха информация за новата си спортна програма за Porsche Panamera, чиято премиера ще се състои на Auto Zurich Car Show, отварящо врати на 11-ти ноември. Наречена GrandGT, тя включва както оптични промени, така и механични подобрения.

Автомобилът е получил доста агресивен бодикит, състоящ се от капак над двигателя, предна броня с вградени LED светлини и карбонов сплитер, разширени арки на калниците, странични престилки, задна броня с интегриран в нея дифузер и масивно крило.

Външният вид на Porsche Panamera GrandGT се допълва от нови накрайници на изпускателната система и атрактивни черни джанти с бели кантове, които се предлагат в размери 20, 21 и 22 инча.

За интериора на тунингования автомобил се предлага голямо разнообразие от кожени тапицерии и декоративни елементи, както и възможност за вграждане на високотехнологична мултимедийна система със 7-инчови екрани.

За 4.8-литровия битурбо двигател пък е предвиден комплектът TA 070/T, с който мощността нараства от стандартните 493кс.с. на 571к.с., а максималният въртящ момент се увеличава от 700 на 830Нм. Изпускателната система също е подменена, като новата издава по-дрезгав звук.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg