Автор: admin
Публикувано на: 31.10.2008 13:36:27

Рейтинг:

TechArt

TechArt показа последната си доработка върху автомобил Porsche, наречена GTstreet R. Тя е базирана на модела 911 Turbo и следва линията на показания през пролетта GTstreet RS, който е подобрена версия на GT2.

Немските тунинг специалисти са увеличили мощността на двигателя до 660к.с., като максималният въртящ момент е достигнал 860Нм при 4 600об/мин. Това е постигнато чрез нови турбокомпресори, подобрени охладителна и изпускателна системи и спортни въздушни филтри.

GTstreet R ускорява за 3.4сек. от 0-100км/ч. с механична трансмисия и само с 0.1сек. по-бавно със скоростната кутия Tiptronic S. Максималната скорост, която може да развие автомобилът е 345км/ч.

Агресивният външен вид на спортното купе е постигнат чрез нов преден капак, брони с уголемени въздушни отвори, голям заден спойлер и два вида масивни джанти.

Интериорът на GTstreet R се изработва според желанията на клиента. Предлага се избор между множество цветови комбинации и допълнителни аксесоари, като триспицов спортен волан, алуминиеви педали и др. 


Галерия TechArt GTstreet R
TechArt GTstreet R базиран на Porsche 911 Turbo
TechArt GTstreet R базиран на Porsche 911 Turbo
TechArt GTstreet R базиран на Porsche 911 Turbo
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg