Автор: admin
Публикувано на: 13.10.2009 13:25:24

Рейтинг:

TechArt

За създаването на нещо необикновено и уникално са необходими усет за дизайн, голямо майсторство и добра техника. Освен това трябва да се използват само качествените материали и изработката да е на най-високо ниво. Именно с всичко това може да се окачестви немската тунинг компания TechArt.

Основана през 1987г. от Томас Бехрингер, TechArt е базирана в град Леонберг (Германия), като единствената марка автомобили, за които разработва програми или базира на тях свои модели, е Porsche. Тунерът предлага пълна гама аксесоари за абсолютно всички модели на немския автопроизводител.

За да заслужи един продукт титлата TechArt той преминава през множество тестове, от първоначалните проекти и прототипи до неговото окончателно завършване, като задължително е одобрен от немския TÜV и притежава сертификат ISO 9001. Освен че наблягат на аеродинамиката и производителността на продуктите, служителите на компанията също стриктно следят за тяхното качество и безопасност.

Всички аеродинамични елементи на TechArt преминават през прецизни тестове във въздушен тунел и са изработени от материала PURim, което е достатъчна гаранция за качеството им. Интериорите на автомобилите пък се изработват според личните предпочитания на всеки клиент, като компанията предлага изключително богат набор от цветове и материали.

Една от най-интересните услуги, предлагани от TechArt, е така наречената „Rent-a-dream”, която за съжаление е налична само за Германия. При нея може да наемете автомобил за уикенд, седмица или за по-дълъг период, като цените започват от 395 евро, сума срещу която ще изпитате удоволствието да карате автомобил на немския тунер в рамките на 200км.

Официалният представител за България на продуктите на TechArt е тунинг център Overdrive, намиращ се на адрес Автомагистрала Тракия, 1-ви километър, посока Пловдив.

Свали и разпечатай своя талон за 7% отстъпка в Overdrive от тук!


Галерия TechArt
TechArt  – родени да бъдат различни
Галерия TechArt GTstreet RS
Галерия TechArt Porsche Panamera
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg