Автор: admin
Публикувано на: 16.06.2010 22:52:23

Рейтинг:

Свеж
LIQUI MOLY: експресно почистване на климатичната система на автомобила без да е необходимо посещение в специализиран автомобилен център

Улм, 15 юни 2010 – LIQUI MOLY Klima Fresh осигурява не само приятен аромат, но и свеж въздух в автомобила. Вече може да почистите и дезинфекцирате климатичната инсталация на автомобила си без да посещавате сервизен център и без никакви усилия.

Когато включите вашия климатик за пръв път след няколко месеца, често се усеща неприятна миризма. Тази миризма е свързана с технологията на климатичната инсталация. Изпарителят, който създава студен въздушен поток, е постоянно влажен поради кондензация на вода: една добра среда за плесени и бактерии. В тази среда те могат да се размножават и след това да навлязат в интериора на автомобила, веднага след като климатикът се включи. Това е свързано не само с неприятни миризми, но може да дразни очите и дори да доведе до алергии и астма.

В рамките на 10 минути LIQUI MOLY Klima Fresh почиства въздуха от спори и бактерии и дезинфекцира въздуховодите. Просто поставете спрея на пода на автомобила и задействайте устройството докато климатикът работи.  Вентилацията разнася съставките до необходимите точки. Не е необходимо да се разглобява нищо, нито пък да посещавате специализиран автомобилен център. “Това е ефективно средство, което всеки може сам да приложи в автомобила си. Няма по-лесен начин да поддържате климатичната инсталация на автомобила чиста,” заявява Дийтмар Шмидт, приложен инженер в LIQUI MOLY.

Klima Fresh може да се използва превантивно, за да се предотврати появата на неприятни миризми.

Галерия LIQUI MOLY Klima Fresh
Свеж въздух вместо неприятни миризми и плесени
Свеж въздух вместо неприятни миризми и плесени
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg