Автор: admin
Публикувано на: 21.05.2009 00:48:18

Рейтинг:

Subaru

На автомобилното изложение в Ню Йорк, което се проведе през април, Subaru представи новото поколение на Legacy. Неговите продажби в Япония стартираха преди няколко дни, като успоредно с това компанията разкри и комби версията на модела, която също се предлага при дилърите в страната.

Новото Legacy Touring Wagon си остава типичен семеен автомобил, който обаче е станал още по-функционален. Дизайнерите и проектантите на Subaru са разширили задната врата, за да се осигури по-лесен достъп до багажното отделение и са смалили страничните колони за по-добра видимост на водача.

Автомобилът се предлага в Япония с два 2.5-литрови бензинови двигателя, като единият е атмосферен, а другият - турбо. Те са с мощности 170 и 265к.с., а максималният им въртящ момент достига съответно 230 и 350Нм. Комбито е налично и с 3.6-литров двигател, генериращ 356к.с.

Традиоционно Subaru Legacy Touring Wagon е със задвижване към четирите колела, а скоростната кутия в зависимост от модификациите може да бъде шестстепенна механична, петстепенна автоматична или във вариант Lineartronic.

Автомобилът ще направи европейски дебют на изложението във Франкфурт през септември, като продажбите му на Стария континент ще стартират малко по-късно. Предвидено е в Европа новото Legacy Touring Wagon да се предлага и с 2.0-литров боксеров двигател. 


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg