Автор: admin
Публикувано на: 01.10.2009 12:24:52

Рейтинг:

Subaru

На автомобилното изложение в Токио, което ще стартира в края на октомври, Subaru ще представи концепция на голям хибриден хечбек, получил наименованието Hybrid Tourer.

Хибридният автомобил е четириместен и е оборудван с две отварящи се нагоре врати тип „чайка”, а таблото му има функцията да се мести на височина, позволявайки идеална видимост на всеки водач, независимо от неговия ръст.

Subaru Hybrid Tourer е оборудван с хибридна система, състояща се от 2.0-литров боксеров турбодвигател, два електромотора, комплект литиево-йонни батерии, последно поколение безстепенна автоматична трансмисия Lineatronic CVT и старт/стоп система, а задвижването се предава към четирите колела.

По-мощният електромотор е позициониран на задната ос, като той влиза в действие при много ниски обороти, при ускорение и при изкачване на стръмен наклон. Другият електрически агрегат е разположен отпред, като неговата функция е да поддържа някои системи и да зарежда батериите.

Концептуалният Hybrid Tourer е получил също системата от видеокамери Subaru Eyesight +, която следи какво се случва около автомобила. Тя засича абсолютно всички участници в движението (пешеходци, мотоциклетисти и др.), като при необходимост информира водача и му помага да предприеме най-подходящата маневра. 


Тагове: Subaru, Subaru Hybrid Tourer
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg