Автор: pavel
Публикувано на: 06.03.2012 17:33:34

Рейтинг:

Студио

Една кола с енергия, стил и излъчване. Един човек, който иска още повече индивидуалност. Едно студио, което може да направи това.

Автомобилът е BMW 5-Series. Съвършени форми, съвършен дизайн и технически характеристики. Интересен и функционален интериор. Всичко, което човек би желал. Но ако искаш нещо повече? Ако искаш индивидуалност? Ако искаш енергията ти да се слива с тази на колата, а това фабрично не може да бъде изпълнено?

Известният български футболист от ФК ЦСКА Костадин Стоянов харесва автомобила си, но желае повече, отколкото BMW предлага. Мечтата му е бял интериор и изразена индивидуалност, която да отговаря на неговата собствена. Това е причината той да се довери на Студио VILNER и да повери в ръцете им бялата си петица.

VILNER преработват интериора, като използват бяла естествена кожа за седалките, корите и долната част на таблото и черна Алкантара за тавана и вътрешната част на седалките. Лайт мотивът е червена линия, която присъства на ключови места в купето и акцентира в скоростния лост и волана. Последният е изцяло преработен, като е получил нов по-ергономичен дизайн, съобразен със стила на шофиране на неговия собственик.

Крайният резултат е интериор, доближаващ се до тези на концептуалните автомобили.


Галерия Vilner BMW 5-Series F10
Тагове: BMW, BMW 5-Series, Vilner, Тунинг
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg