Автор: admin
Публикувано на: 06.08.2009 09:31:13

Рейтинг:

Стилен

Белгийската компания Caractere Automobile е призната за една от най-добрите по отношение на стайлинг тунинг на автомобили с марки Audi, Volkswagen и Porsche. Тя е основана през 1992г. от Алейн Хюрард, който е и главен дизайнер на фирмата.

Всички продукти на Caractere са одобрени от немския TUV и са сертифицирани с ISO 9000. Те се изработват от материала PU RIM, който е доста скъп, но същевременно производството с него е много по-бързо и самите компоненти са много по-лесни за монтиране.

От компанията дават гаранция за производствени дефекти, като проверяват абсолютно всички свои продукти и ги пакетират възможно най-надеждно в дървени скари, залепени и захванати с винтове. По този начин те могат да се транспортират до всяка една точка на земното кълбо, без да получат нито една драскотина.

През 2001г. Caractere Automobile построява изцяло нов производствен комплекс, който е изграден според техните специализирани цели. Към него има огромен склад, съхраняващ всеки един продукт в наличност, благодарение на което компанията може да отговори  незабавно при поръчка.

Белгийците разполагат с общо четирима дизайнери, които започват да разработват продукти за всеки нов модел на Audi, Volkswagen и Porsche, веднага щом той се появи на пазара. Въпреки това, от компанията не целят непременно да са първата тунинг фирма, пуснала програма за конкретен нов модел, но се стараят тя да е най-добрата по отношение на дизайн и качество.

В момента Caractere предлага стайлинг пакети и алуминиеви джанти за повече от 50 модела на Audi, Volkswagen и Porsche, които може да намерите в тунинг център Overdrive, чието местоположение е автомагистрала Тракия 1-ви километър, в посока Пловдив.

Свали и разпечатай своя талон за 7% отстъпка в Overdrive от тук!


Галерия Caractere
Стилен тунинг от Caractere
Caractere Audi Q7 Facelift
Caractere Audi Q7 Facelift
Caractere Audi Q7 Facelift
Галерия Caractere Audi Q5
Caractere Audi Q5
Caractere Audi Q5
Caractere Audi Q5
Caractere Audi Q5
Volkswagen Tiguan от Caractere
Volkswagen Tiguan от Caractere
Volkswagen Tiguan от Caractere
Галерия Caractere Audi A4
Caractere Audi A4
Caractere Audi A4
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg