Автор: admin
Публикувано на: 17.06.2009 11:05:16

Рейтинг:

Стартираха

Новото поколение на Mitsubishi Pajero вече се предлага в клоновата мрежа на Балкан Стар Мотърс и неговите партньори. Автомобилът е получил минимални козметични промени, но за сметка на това двигателят е претърпял сериозни корекции. Моделът вече може да се поръча и с нова петстепенна автоматична трансмисия.

3.2-литровият турбодизелов агрегат на модела е с нова конструкция, обхващаща промени в лагерите, главите на цилиндрите, буталата, свързващите щанги, разпределителните валове, системата на клапаните, турбокомпресора, маслената помпа, системата за впръскване и електронното управляващо устройство.

Направените подобрения по двигателя са довели до увеличение на мощността му до 200к.с. при 3 800об/мин., а максималният въртящ момент достига 441Нм. при 2 000об/мин. Освен това средният разход на гориво вече е 8.5л/100км. (10.3л/100км. при стария модел), а отделяните вредни емисии са намалени от 280 на 224гр/км. Новото Pajero ускорява от 0-100км/ч. за 11.1сек. и развива максимална скорост от 180км/ч.

Иконата на марката Mitsubishi се предлага и с по-богато серийно оборудване. Предното стъкло е по-дебело и има по-добра звукоизолация, а твърдият диск на мултифункционалната система е с увеличен капацитет от 30GB на 40GB, което позволява записване на 2 000 песни. Автомобилът вече може да се поръча и в цвят  на купето „Granite Brown”, а клиентите имат възможност да избират между нови 17 и 18-инвочи джанти. 


Галерия Mitsubishi Pajero 2009
Стартираха продажбите на новото Mitsubishi Pajero
Стартираха продажбите на новото Mitsubishi Pajero
Стартираха продажбите на новото Mitsubishi Pajero
Тагове: Mitsubishi, Mitsubishi Pajero
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg