Автор: admin
Публикувано на: 09.12.2008 23:52:38

Рейтинг:

Стартираха

Днес в Япония стартираха продажбите на обновената Mazda MX-5, като цената и е между 2.3 и 2.6 милиона йени или 25 000 - 29 000 щатски долара. Разликата в стойността идва от това дали клиентите ще поръчат модела с мек или с твърд покрив.

Външно автомобилът е получил нова радиаторна решетка, променени брони и два нови цвята на купето - Aluminum Metallic и Vivid Sunflower Yellow. Предлага се избор между няколко различни размера алуминиеви джанти.

Интериорът на Mazda MX-5 Facelift е с множество декоративни алуминиеви елементи по таблото, вратите, скоростния лост и волана, а клиентите могат да поръчат кабриолета с кафяв кожен салон или седалки Recaro, тапицирани с алкантара. Автомобилът е получил и допълнителна шумоизолация.

Двигателят на обновения кабриолет е 2.0-литров, с мощност 160к.с., а окачването е модифицирано така, че да предоставя по-голям комфорт на пътниците. Стандартната скоростна кутия е шестстепенна механична, но може да бъде поръчана и автоматична трансмисия с функции Direct Mode и Active Adaptive Shift. 


Галерия Mazda MX-5 facelift
Тагове: Mazda, Mazda MX-5
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg