Автор: vladi
Публикувано на: 02.06.2011 16:21:16

Рейтинг:

StaSIS

Американската тунинг компания StaSIS явно си е харесала марката Audi, тъй като след доработките й на две от модификациите на суперавтомобила R8, сега е готова и със спортен пакет за S5.

Тунерите са наблегнали на механичните подобрения по автомобила, но все пак при желание от страна на клиента се предлагат атрактивно оцветени централна част на предния капак и долни части от двете страни.

Освен това за немската машина са предвидени свръхлеки 20-инчови джанти, по-спортно окачване, разработено от специалистите в областта Ohlins, и мощна спирачна система на Alcon.

Проектът е наречен Audi S5 Challenge Edition, а най-интересното, с което може да се похвали е увеличената с 82к.с. мощност на 3.0-литровия TFSI двигател, достигаща 415к.с. Максималният въртящ момент пък е нараснал на 500Нм.

Инженерите на StaSIS са постигнали тези характеристики посредством препрограмиран блок за управление на агрегата и монтиране на нова изпускателна система, а крайният резултат е по-бързо ускорение от 0-100км/ч., ставащо за 4.3сек.


StaSIS представи Audi S5 Challenge Edition
StaSIS представи Audi S5 Challenge Edition
StaSIS представи Audi S5 Challenge Edition
Тагове: Audi, Audi A5, Audi S5, StaSIS, Тунинг
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg