Автор: pavel
Публикувано на: 25.07.2011 14:29:53

Рейтинг:

Специално

Почти не остана местна компания, която да не почете 150-годишнината от основаването на Италия. Именно това направиха и тунинг майсторите от Romeo Ferraris, разгорещявайки Mini Countryman S.

Автомобилът е наречен Mini Countryman 150 Anniversario, като той се отличава от серийния модел с матово син цвят на каросерията, комбиниран с линии и покрив в цвят хром, постигнат чрез висококачествено фолио.

По външността на автомобила се забелязват и други промени, като например оцветените в черно рамки на предните светлини, радиаторна решетка и странични колони, както и нови джанти OZ Racing II Ultralight с размер 19 инча.

Когато влезете в интериора на Mini Countryman 150 Anniversario, веднага правите асоциацията със 150-годишнината на Италия. В него на много места присъства флагът на страната, а за оформлението му са използвани бяла кожа и сини кожени кантове.

Стандартният 1.6-литров двигател, с мощност 184к.с., също е получил полагащото му се, благодарение на което производителността му е нараснала на 227к.с. Автомобилът е оборудван още с нови спирачни механизми на Brembo и модернизирано окачване, намалило клиренса с 50мм.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg