Автор: admin
Публикувано на: 18.02.2009 01:06:57

Рейтинг:

Специални

Тази година се навършват точно три десетилетия от появата на първия екземпляр на класиката Mercedes G-Class, като от стартирането на производството на модела през 1979г. до момента са продадени около 200 000 бройки.

Въпреки че според някои хора джипът е с остаряла визия, той има много верни фенове и напълно заслужено се е задържал толкова време на пазара. По случай юбилея, немците пускат две специални негови версии.

Първата е наречена EDITION30.PUR и е базирана на G 280CDI от серия G 461. Тя е пригодена за преминаване през труднодостъпни терени, като в серийното и оборудване влизат предпазни решетки за светлините, багажник на покрива, до който се стига чрез монтираната отзад стълба, и 16-инчови джанти с гуми 265/75.

Втората модификация е с наименование EDITION30  и е доста по-луксозна. Тя от своя страна е базирана на G 500, но от последната серия - G 463, и предлага истинско удобство и стил. Купето е в черен цвят designo, джантите са алуминиеви, а серийното оборудване включва и хромирани странични степенки. Интериорът е в комбинация от фина кожа и декоративни елементи от тъмна топола, който също са дело на designo.

Двете специални версии на G-Class вече са налични при официалните представители на Mercedes-Benz. Цената на G 280CDI EDITION30.PUR в Германия започва от 59 381 евро, а тази на G 500 EDITION30 - от 97 461 евро. 


Тагове: Mercedes, Mercedes G-Class
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg