Автор: vladi
Публикувано на: 04.10.2011 09:55:28

Рейтинг:

Специална

Френската компания Renault разпространи информация за нова специална версия на модела си Clio RS, която е наречена Ange & Dеmon. От нея ще бъдат произведени точно 666 бройки, а цената на всяка от тях ще започва от 27 990 евро.

Автомобилът ще бъде наличен при дилърите на марката от края на този месец, точно за празника Хелоуин, като възможностите за цвят на екстериора са бяло, матово сиво и матово червено.

Clio RS Ange & Dеmon се отличава от серийния модел по боядисаните в лъскаво черно таван, капаци на страничните огледала, спойлер на покрива, дифузер и дръжки на вратите.

Външният вид на автомобила се допълва от 18-инчови джанти, взети директно от Megane R26.R и облечени с високоскоростни гуми Bridgestone RE50A, а в интериора са монтирани седалки Recaro, тапицирани с черна кожа, както и табелка със серийния номер на всяка бройка.

По отношение на двигателя не са извършени никакви промени, като ви припомняме, че той е 2.0-литров с мощност 200к.с., позволяващ на мъника да ускорява от 0-100км/ч. за 6.9сек. и да развива максимална скорост от 225км/ч.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg