Автор: admin
Публикувано на: 07.07.2010 13:54:43

Рейтинг:

Smart
Градският автомобил Smart ForTwo премина през фейслифт и получи по-елегантен вид и оптимизирана горивна ефективност на двигателите.

Мъникът вече ще се предлага и с новия матов цвят на купето „light green”, а в предната му броня са вградени дневни LED светлини. Клиентите ще имат възможност да избират между три вида 15-инчови джанти, а цветът на радиаторната решетка, капаците на страничните огледала и страничните колонки може да е бял или както до сега сребрист или черен. 

Интериорът на Smart ForTwo също е претърпял леки промени, като е монтиран нов цветен екран с размер 16.5 инча. В списъка с допълнителни екстри са добавени още аудио система с 8 високоговорителя и меко интериорно LED осветление.

Както и до момента, миниавтомобилът ще е наличен с два еднолитрови двигателя на Mitsubishi, които са запазили мощностите си от 61 и 70к.с., но са получили редица подобрения, довели до намаляване на разхода на гориво. В гамата присъства и познатият ни турбодизелов двигател, с мощност 54к.с., при който средният разход е 3.3л/100км.

Smart ForTwo ще има и две нови модификации - BRABUS и BRABUS Xclusiv. Те са оборудвани също с еднолитров бензинов двигател, но неговата мощност е 98к.с., като позволява на автомобила да ускорява от 0-100км/ч. за 9.9сек. и да развива скорост от 155км/ч.

Обновеният ForTwo ще направи световен дебют на изложението в Париж през месец октомври, а продажбите му ще стартират непосредствено след това.

Галерия Smart ForTwo 2010
Тагове: Smart, Smart ForTwo
Читателски коментари

Анонимен 2010-07-08 10:12:56 0 отговори

Анонимен

Много скъпи тези смартове бе. Ако бяха по-евтини щяха да ги карат повече хора.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg