Автор: vladi
Публикувано на: 21.01.2011 10:40:26

Рейтинг:

Smart

Smart ForTwo е един от автомобилите, които най-често получават специални версии. Последната от тях е Nightorange, като името и отговаря напълно на нейната визия.

Най-интересното нещо в автомобила безспорно е оранжевият цвят на каросерията, съчетан с черни елементи. Тази комбинация придава много атрактивен вид на мъника, в който той ще се появи при дилърите на компанията в края на февруари.

Smart ForTwo Nightorangeе разполага с 15-инчови джанти с дизайн 3 двойни спици, а оформлението на интериора е напълно в тон с външния вид на автомобила. Седалките са облечени с черна кожа, а през средата им минава ивица от оранжев плат.

В стандартното оборудване на специалната версия на ForTwo са включени още климати, панорамен покрив и автоматична скоростна кутия, а в списъка с допълнителните екстри присъстват отопляеми седалки, аудио система, навигация и тъчскрийн екран.

Smart ForTwo Nightorangeе е наличен във версии купе и кабриолет, както и с всички двигатели, с които се предлага моделът. Цената му в Германия започва от 13 999 евро при базовата модификация и стига до 18 345 евро при върховата.


Галерия Smart Fortwo Nightorange
Smart ForTwo с нова специална версия
Smart ForTwo с нова специална версия
Smart ForTwo с нова специална версия
Тагове: Smart, Smart ForTwo
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg