Автор: pavel
Публикувано на: 14.04.2011 00:17:59

Рейтинг:

Шикозно

От Mini изваждат тежката артилерия за изложението в Шанхай, където освен популярните модели на марката, ще бъде изложен и така нареченият Mini Inspired by Goodwood.

Автомобилът е наистина специален, тъй като е разработен от дизайнерите на Rolls-Royce. Той може да се похвали с първокласен лукс, отлично подбрани цветове и прецизна ръчна изработка.

Mini Inspired by Goodwood е получил цвят на каросерията Diamond Black Metallic, създаден специално за него от Rolls-Royce Design, а външният му вид се допълва от многоспицови джанти с размер 17 инча.

Същинската работа обаче е извършена в интериора на автомобила, където няма детайл, който дизайнерите на Rolls-Royce да не са пипнали. За неговото оформление са използвани два вида кожа, напа, дървени декоративни елементи и вложки в пиано лак. Освен това, са налице стелки от агнешка кожа и кашмирено покритие на тавана и сенниците.

От Mini Inspired by Goodwood ще бъдат произведени 1 000 бройки, като всички те ще са оборудвани с бензиновия, 1.6-литров двигател, с мощност 184к.с. Агрегатът е четирицилиндров със система за директно впръскване на горивото, променливо управление на клапите и турбокомпресор.


Галерия Mini Inspired by Goodwood
Тагове: Mini
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg