Автор: vladi
Публикувано на: 26.04.2011 12:16:39

Рейтинг:

Шанхай

Както беше обявено предварително от GM, новото поколение на Chevrolet Malibu направи световен дебют на изложението в Шанхай, като успоредно с това от компанията разкриха още подробности и снимки на седана.

Автомобилът следва новата дизайнерска философия на Chevrolet и е поредният глобален за марката. Той споделя обща платформа с Opel Insignia, а продажбите му ще се осъществяват в над 100 страни по цял свят.

Въпреки че новият Chevrolet Malibu е с по-късо междуосие от своя предшественик, от компанията твърдят, че той предлага по-голям простор за пътниците в интериора и по-голям обем на багажника.

Демонстрационният автомобил, присъстващ на изложението, е оборудван с 2.5-литров, бензинов двигател, доставящ мощност от 189к.с., но при пускането си на пазара през 2012-та, моделът ще е наличен с още 9 задвижващи агрегата.

Гореспоменатият двигател е нова разработка, като от Chevrolet все още ни спестяват подробности за него, но споделят, че той ще е сред най-икономичните в своя клас и ще е комбиниран с нова автоматична скоростна кутия, наречена Hydra-Matic 6T40.


Галерия Chevrolet Malibu 2013
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg