Автор: admin
Публикувано на: 09.11.2009 02:26:19

Рейтинг:

Seat
От JE Design са подготвили своя спортна програма за Seat Leon FR, чиято официална премиера ще се състои на предстоящото тунинг изложение Essen Motor Show, което ще е отворено за посетители от 28-ми ноември до 6-ти декември.

Немските тунери са успели да увеличат мощността както на бензиновия 2.0 TSFI двигател, така и на дизеловия 2.0 TDI, без да е необходимо да правят никакви механични промени по тях, а само чрез пренастройки на контролните блокове.

При Seat Leon FR 2.0 TSFI мощността е нараснала от 200 на 270к.с., а максималният въртящ момент вече достига 355Нм., вместо стандартните 280Нм. При дизеловата модификация мощността е увеличена от 170 на 204к.с., а максималният въртящ момент - от 350 на 380Нм.

След направените подобрения, бензиновият Seat Leon FR е в състояние да ускорява от 0-100км/ч. за 6.2сек., докато при стандартната версия това става за 7.1сек. Постигнатият резултат при Leon FR 2.0 TDI е още по-впечатляващ, като ускорението от 0-100км/ч. е подобрено от 8.2 на 7.6сек.

От JE Design предлагат за Seat Leon FR още регулируемо окачване, смъкващо автомобила с до 35мм. към пътя, нова изпускателна система с четири кръгли накрайника и отварящи се нагоре врати.

Външно автомобилът е получил нов бодикит, състоящ се от предна броня, странични прагове и задна броня, с вграден в нея дифузер, както и 19-инчови джанти. За интериора е предвиден нов кожен салон, който е в комбинация от оранжево и черно.

Цялостният пакет на JE Design за Leon FR 2.0 TSFI се предлага срещу сумата от 12 652 евро, а за Leon FR 2.0 TDI - срещу 12 552 евро. Разбира се, всеки един компонент от програмата може да бъде поръчан и поотделно.

Галерия JE Design Seat Leon FR
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg