Автор: admin
Публикувано на: 26.07.2010 23:52:42

Рейтинг:

Само
Компанията Mopar, която е собственост на Chrysler и е специализирана в доработване на автомобили на концерна и производство на аксесоари, представи своя версия на Dodge Challenger, от която ще бъдат произведени 500 екземпляра.

Автомобилът е базиран на Dodge Challenger R/T, оборудван с 5.7-литров V8 HEMI двигател, но се отличава с черна радиаторна решетка и уникален въздухозаборник на предния капак, който значително подобрява работата на всмукателната система.

Абсолютно всички бройки на Dodge Challenger Mopar ще бъдат в черен цвят на купето, като клиентите ще имат възможност да избират единствено цветовете на страничните линии, за които вариантите са синьо, червено или сребристо. Спортният автомобил може да се похвали също с 20-инчови черни джанти и сертификат за серийния номер.

Специалният Challenger е получил още уникално интериорно оформление, с кожена тапицерия Katzkin и контрастиращи шевове, чийто цвят е съобразен с този на външните странични линии.

Цената на Dodge Challenger Mopar в САЩ за версията с механична скоростна кутия е 39 000 щатски долара, докато тази с автоматична трансмисия е с 1 000 долара по-евтина.

Галерия Dodge Challenger Mopar
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg