Автор: admin
Публикувано на: 15.04.2010 11:43:12

Рейтинг:

Руснаци
Руските тунери TopCar станаха популярни с отличните си програми за Bentley Continental GT и Porsche Panamera, като получиха признание за тях от много експерти в областта.

Сега TopCar са решили да приложат добития опит върху Mini Cooper S, а в проекта участва и руският художник Денис Симачев. В крайна сметка са създадени две версии на модела, от които ще бъдат пуснати за продажба по 25 екземпляра.

Интересното в случая е, че всеки един от общо 50-те автомобила ще е с различни екстериорни графики, които ще са дело на Симачев. Целта е клиентите да получат наистина уникални коли, изрисувани според личните им предпочитания.

Единият Mini Cooper S е наречен Bully и се отличава с черно-бял екстериор, а вторият носи наименованието Bully Moscow и е изцяло черен, като графиките му си сменят цветовете, подобно на хамелеон.

И двата автомобила са получили нов аеродинамичен пакет, 19-инчови джанти, алуминиева радиаторна решетка, уголемени арки на калниците, нова изпускателна система и спирачки Brembo. При Bully декоративните елементи в интериора са заменени с карбонови, а при Bully Moscow те са с аерографии като на екстериора, докато коженият салон и при двата е изработен от първокласна кожа.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg