Автор: pavel
Публикувано на: 11.10.2011 09:28:33

Рейтинг:

Romeo

Преди около две години тунинг компанията Romeo Ferraris показа прототип на екстремен Fiat 500 Abarth, който взе участие в редица състезания, но сега италианците са решили да пуснат и легална версия на автомобила.

Състезателната кола разполага с невероятните 360к.с., извлечени незнайно как от 1.4-литровия турбо двигател, но при легалната версия мощността е редуцирана до 300к.с., които й гарантират, че малко други автомобили ще могат да се изправят срещу нея на пътя.

Така нареченото Romeo Ferraris Cinquone Stradale може да се похвали и с изключително ниско тегло, което е намалено от 1 250 на почти 1 000кг., чрез премахване на много излишни елементи и замяна на други с нови, изработени от олекотени материали, като например каросерията, която е изцяло карбонова.

Цената на малката ракета обаче е доста солена, като за момента не се разкрива каква е динамиката на автомобила. За сумата от 80 000 евро обаче, получавате също състезателни седалки, облечени в Алкантара и две висококачествени каски. Освен това задните седалки са премахнати, за да бъде монтирана предпазната клетка в интериора.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg