Автор: vladi
Публикувано на: 20.04.2011 13:25:32

Рейтинг:

Rolls-Royce

След като много компании създадоха удължени версии на свои модели, предназначени специално за китайския пазар, дойде ред и Rolls-Royce да направи същото с Ghost.

Автомобилът дебютира на провеждащото се в момента изложение в Шанхай, като неговото производство през тази година ще е само с предварителна заявка. От 2012-та дългият Ghost ще се сглобява по-масово, като най-вероятно той ще е наличен и на други пазари.

Междуосието на удължения Rolls-Royce Ghost е със 17см. по-дълго от това на стандартния модел, което е довело най-вече до нарастване на пространството за задните пътници.

Външно автомобилът почти не се различава от познатия ни Ghost, като изключение правят новите джанти. Тази версия на модела ще се предлага стандартно с панорамен покрив, който допълнително създава усещане за простор в интериора.

Двигателят на Rolls-Royce Ghost Extended Wheelbase е познатият ни, 6.6-литров, V12, чиято мощност е 563к.с., а максималният му въртящ момент достига 780Нм., като той отново е комбиниран с осемстепенна скоростна кутия ZF.


Rolls-Royce Ghost удължен за Китай
Rolls-Royce Ghost удължен за Китай
Rolls-Royce Ghost удължен за Китай
Rolls-Royce Ghost удължен за Китай
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg