Автор: admin
Публикувано на: 14.01.2010 23:38:42

Рейтинг:

Renault
Британското представителство на Renault разпространи снимки и информация за ново специално изпълнение на модела Clio, което е наречено на горещото Clio S от началото на 90-те години на миналия век.

Новото Clio S обаче се отличава от стандартния модел единствено визуално, като е налично с бензиновите двигатели 1.2 (75к.с.) и 1.2 Turbo (100к.с.), както и с дизеловия 1.5 (86к.с.).

Автомобилът се предлага в четири екстериорни цвята (Glacier White, Pearl Black, Capsicum Red и Extreme Blue), докато джантите при всички случаи са бели, с размер 16 инча.

Допълнителните козметични подобрения включват нова предна броня, с бяла средна част, спойлер в задния край на покрива, бели капаци на страничните огледала, бели състезателни ивици от двете страни на купето и на покрива, както и тонирани задни стъкла.

Спортната тематика продължава и в интериора на Renault Clio S, който е с тапицирани със специален плат седалки, на които присъстват буквата “S” и състезателни ивици, кожен волан и бели декорации на централната конзола и таблото.

Цената на Clio S във Великобритания варира от 11 209 до 13 458 лири стерлинги, а ако съдим по снимките, на които автомобилът е с ляв волан, то той вероятно ще се появи и в други държави.

Галерия Renault Clio S
Renault пуска Clio S
Renault пуска Clio S
Renault пуска Clio S
Renault пуска Clio S
Тагове: Renault, Renault Clio
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg