Автор: vladi
Публикувано на: 19.04.2011 11:09:21

Рейтинг:

Renault

Френската компания Renault е решила да зарадва феновете си в Италия със специална версия на модела Wind, която е наречена Wave Edition и няма да се предлага в никоя друга държава.

Renault Wind Wave Edition се отличава външно от серийния модел с лайсни на предната броня в сив сатен, хромирани накрайници на изпускателната система и атрактивни 16-инчови джанти.

Интериорът на симпатичния роудстар пък може да се похвали с декоративни елементи в черен лак, спортни алуминиеви педали, волан и скоростен лост, и нови прагове под вратите, а в стандартното му оборудване влизат комфортен климатик, борд компютър, радио/CD с MP3 съвместимост, круиз контрол и електрически огледала.

Wind Wave Edition се предлага в цветове на каросерията Blu Majorelle, Rosso Dinamico, Grigio Altica и Nero Nacre, но срещу допълнително заплащане той може да е специалният Bianco Ghiaccio.

Цената на автомобила започва от 17 500 евро при модификацията с 1.2-литров, TCe двигател и стига до 18 500 евро при агрегата 1.6 16V. Допълнително могат да бъдат поръчани 17-иночви джанти, кожен салон и отопляеми седалки.


Галерия Renault Wind Wave Edition
Renault Wind във версия Wave Edition
Тагове: Renault, Renault Wind
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg