Автор: admin
Публикувано на: 03.10.2008 13:10:24

Рейтинг:

Renault

Ако харесвате новото Renault Megane Coupe, то направо ще се влюбите в състезателната му версия Trophy. Автомобилът отговаря на всички изисквания на FIA и ще участва в шампионата World Series през 2009г.

Megane Coupe Trophy се задвижва, както и предшественикът му, от 3.5-литров V6 двигател на Nissan, но инженерите на Renault са направили редица подобрения по него, които са довели до нарастване на мощността му от досегашните 300к.с. на 360к.с. Задвижването е към задните колела, а джантите са 18-инчови, с гуми Michelin.

Аеродинамиката на автомобила е претърпяла доста изменения, което е увеличило ефективността и с 40% в сравнение с предишния модел. Според французите, направените подобрения ще доближат показателите на Megane Coupe Trophy до тези на Porsche GT3.

Renault ще зарадва феновете на състезателни автомобили със специална програма за серийния Megane Coupe, която променя външния му вид, доближавайки го до този на Trophy. Клиентите ще могат да се възползват от възможността да поръчат модела със спортния пакет още в края на тази година. 


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg