Автор: admin
Публикувано на: 10.04.2009 00:04:03

Рейтинг:

Range

Заедно с обновените Range Rover и Land Rover Discovery, на щанда на компанията в Ню Йорк ще бъде изложен и освеженият Range Rover Sport, като неговите продажби ще стартират още по време на изложението.

Както и при стандартния Range Rover, най-голямата промяна при версията Sport е новият 5.0-литров V8 двигател, с който ще се предлага моделът. Мощността на агрегата е 515к.с., а максималният му въртящ момента достига 625Нм, като с него автомобилът ускорява от 0-100км/ч. за 5.9сек.

Другият двигател, с който ще е наличен обновеният Range Rover Sport е настоящият дизелов 3.6 TDV8, чиято мощ е 272к.с., като на него са му необходими 7.5сек., за да ускори от 0-100км/ч. И двата агрегата са комбинирани с шестстепенна автоматична трансмисия.

Всъдеходът е получил още ново спортно окачване Bilstein, по-добра шумоизолация и нов режим Dynamic на системата Terrain Response, подобряващ контрола над автомобила при натискане педала на газта.

Що се отнася до външния вид на Range Rover Sport, промени са направени по броните, радиаторната решетка, фаровете, които са с вградени дневни светодиодни светлини, и стоповете, които са изцяло с LED осветление. 


Галерия Range Rover Sport 2010
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg