Автор: admin
Публикувано на: 18.10.2010 10:21:57

Рейтинг:

RUF
Вдъхновили се от легендарното Porsche 911 Targa, излязло на пазара през 1967г., немските тунинг специалисти от RUF са създали съвременна интерпретация на модела, базирана на настоящия 911 и получила наименованието Roadster.

Инженерите на RUF са заменили стандартните ролбарите зад главите на пътниците с масивен твърд ролбар, но това решение сме го виждали и при електрическата концепция eRUF Greenster, дебютирала на изложението в Женева през 2009г.

Новото при RUF Roadster е, че той е производствен модел, който се предлага срещу сумата от 195 000 евро, както и че над главите на водача и пътника до него са монтирани карбонови панели, които могат да се премахнат във всеки един момент, както при класическото 911 Targa.

За разлика от eRUF Greenster, моделът Roadster не е оборудван с електрически двигател, а с шестцилиндров бензинов агрегат. Той се предлага в две версии, чиито мощности са 400 и 560к.с. Скоростната кутия пък стандартно е шестстепенна механична, но като опция се предлага и PDK с двоен съединител.

Компанията RUF е предвидила да пусне сериен модел и на електрическата концепция eRUF Greenster, като по план това трябваше да стане още тази година, но вероятно ще бъде отложено за 2011-та.

Галерия Ruf Roadster
Тагове: Porsche, Porsche 911, RUF, Тунинг
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg