Автор: admin
Публикувано на: 07.04.2009 00:37:19

Рейтинг:

Продава

На сайта за продажба на луксозни автомобили Jameslist.com се предлага екземпляр от ексклузивния Hyperion, който италианското дизайнерско студио Pininfarina представи през лятото на миналата година на Concours d’Elegance в Пебъл Бийч (Калифорния).

Автомобилът е базиран на Rolls-Royce Drophead Coupe, като дизайнерите са привели външния му вид в стила на моделите от 30-те години на миналия век. По отношение на оборудването, Hyperion е получил множество модерни технологии, като LED светлини, би-ксенонови фарове и т.н.

От Pininfarina все още не разкриват какви са техническите характеристики на тузарското возило, но имайте предвид, че Rolls-Royce Drophead Coupe е оборудван с 6.75-литров V12 двигател с мощност 453к.с. и максимален въртящ момент 720Нм, а скоростната му кутия е шестстепенна автоматична.

Желаещите да притежават този Pininfarina Hyperion вероятно са много, но малко от тях ще могат да си го позволят, тъй като цената му, обявена в сайта е умопомрачителна, а именно 4.5 милиона евро. Доставката на автомобила е предвидена за месец септември.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg