Автор: vladi
Публикувано на: 09.02.2011 13:03:20

Рейтинг:

Премиера

Предстоящото автомобилно изложение в Женева ще бъде използвано от Chevrolet, за да представи няколко нови модела. Сред тях е и новото поколение на седана Aveo, което дебютира през януари в Детройт, но под името Sonic, с каквото ще се продава в САЩ.

От компанията очакват седанът да бъде предпочетен не само от по-младите клиенти, както стана с хечбек версията на модела, но и от по-възрастни семейства. Целта е да се увеличи още повече пазарният дял на модела в Европа, който в момента е 12.5%.

В предната си част автомобилът е идентичен с хечбек версията, а страничните линии и задницата напомнят тези на седана Cruze. Габаритите на Aveo седан са 4 399мм. дължина и 1 735мм. широчина, което ще рече, че те са нараснали малко, в сравнение с тези на предшественика му.

Интериорът е доста просторен, като в неговото оформление отново са вкарани стилистични форми, вдъхновени от дизайна на мотоциклетите. Явно някои хора в компанията са големи фенове на двуколесните превозни средства.

Двигателите, с които ще се предлага новият Aveo седан са идентични с тези на хечбека. Това са бензиновите 1.2 (70 и 86 к.с.), 1.4 (100 к.с.) и 1.6 (115 к.с.), както и двете версии на 1.3-литровия дизелов, доставящи съответно мощност от 75 и 95к.с.


Галерия Chevrolet Aveo Sedan
Премиера на новия Chevrolet Aveo седан в Женева
Тагове: Chevrolet, Chevrolet Aveo
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg