Автор: admin
Публикувано на: 22.10.2009 12:15:25

Рейтинг:

Представиха

Вчера изложението в Токио отвори врати за журналисти и от Nissan побързаха да се похвалят с модел 2010 на спортния си автомобил GT-R. Както вече ви съобщихме, автомобилът е получил леки изменения в дизайна, модифицирано окачване и редица подобрения по електрониката.

Стандартният Nissan GT-R 2010 е с дифузера на версията SpecV и допълнителни въздушни отвори, подобряващи охлаждането на спирачките. Освен това автомобилът е оборудван с модифицирана изпускателна система и ново поколение навигация.

3.8-литровият V6 двигател е преминал през по-прецизни настройки, довели до подобрение на неговата ефективност при ниски и средни обороти, но не се съобщава дали е увеличена мощността му. Агрегатът вече отговаря на европейските еко норми Euro5.

Собствениците на Nissan GT-R 2010 ще имат уникалната възможност да теглят данните за работата на всички системи на автомобила през обикновено USB. Те ще могат да анализират информацията на личния си компютър и да я споделят в специализиран интернет форум.

Продажбите на обновения Nissan GT-R ще стартират на 7-ми януари в Япония, а през пролетта на идната година и на останалите световни пазари, като за момента не се съобщава за промени в цените на автомобила. На по-късен етап ще бъде въведена луксозна модификация Spec-М, разполагаща с по-комфортно настроено шаси, високотехнологична аудиосистема и луксозен интериор. 


Галерия Nissan GT-R 2010
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg