Автор: admin
Публикувано на: 06.11.2009 15:54:00

Рейтинг:

Porsche
Немската компания Porsche е разработила нова версия на модела Boxster, която е получила наименованието Spyder. Автомобилът ще направи световен дебют на изложението в Лос Анджелис през декември, а продажбите му в Германия ще стартират през февруари, с началната цена от 63 404 евро.

Porsche Boxster Spyder е най-лекият модел в продуктовата гама на марката, чието тегло е едва 1 275кг. То е постигнато чрез олекотена конструкция и липса на механизъм за прибиране на мекия покрив, който се сгъва ръчно, както и чрез използваните за изработката на някои части композитни материали.

В сравнение с версиите купе и кабрио на модела, Boxster Spyder се отличава с нови брони, уголемен заден спойлер и променена конструкция на задницата над агрегата. Автомобилът може да се похвали също с ново адаптивно окачване и по-ниско разположен център на тежестта, с които е подобрена стабилността му на пътя.

Двигателят на Porsche Boxster Spyder е 3.4-литров, като този на Boxster S, но неговата мощност е увеличена с 10к.с. до 320к.с. Това позволява на автомобила да ускорява от 0-100км/ч. за 4.8сек. и да развива цели 267км/ч., като в същото време средният разход на гориво е 9.3л/100км. пробег.

Галерия Porsche Boxster Spyder
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg