Автор: vladi
Публикувано на: 27.04.2011 22:16:24

Рейтинг:

Porsche

Немската компания Porsche разкри снимки и информация за нова версия на 911 GT3 RS, която се оказва най-мощната до момента. От машината ще бъдат произведени само 600 екземпляра, като цената на всеки един от тях ще е 180 000 евро, а първите достави са предвидени за месец юни.

Както вероятно сте се досетили от името на автомобила, Porsche 911 GT3 RS 4.0 е оборудвано с 4.0-литров, шестцилиндров двигател, чиято мощност е 500к.с., като агрегатът е комбиниран с шестстепенна механична трансмисия.

Според разпространената информация, автомобилът е в състояние да ускорява от 0-100км/ч. за 4.0сек., а максималната скорост, която може да развива е почти 315км/ч.

Иначе външният вид на 911 GT3 RS 4.0 е вдъхновен от този на GT3 RSR, като автомобилът е получил почти идентичен аеродинамичен пакет, множество карбонови елементи и модифицирано окачване.

В интериора пък е премахнато абсолютно всичко излишно, с цел да се намали теглото, включително климатика и аудио системата, но за сметка на това той е оборудван със състезателни седалки и колани, както и с предпазна рамка.


Галерия Porsche 911 GT3 RS 4.0
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg