Автор: admin
Публикувано на: 31.08.2010 13:22:38

Рейтинг:

Показаха
Около месец преди официалната премиера на серийния Citroen DS4, която ще се състои в Париж, от френската компания решиха да разкрият изцяло модела, като  за целта разпространиха снимки и информация за него.

Вторият представител на премиум линията DS почти не се различава от концепцията High Rider, представена на изложението в Женева през месец март, и също като нея използва платформата на новия Citroen C4.

Габаритите на Citroеn DS4 са 4.27м. дължина, 1,81м. широчина и 1.53м. височина, което ще рече, че моделът е с 6см. по-къс, 2см. по-широк и 4см. по-нисък от C4. Багажникът му пък е с вместимост 370л.

От Citroen описват DS4 като „уникална и привлекателна комбинация от креативност, динамика, ексклузивност и гъвкавост”. Автомобилът притежава доста агресивна визия, подчертана от широките арки на калниците, формата на предницата и задницата и атрактивните джанти.

Вниманието ви не може да не бъде привлечено от панорамното предно стъкло, на което инженерите на Citroen са обърнали особено внимание. Забележете, че то е с доста големи размери и буквално навлиза в зоната на покрива, осигурявайки отлична видимост за водача.

Интериорът на Citroеn DS4 е изработен от доста по-качествени материали, в сравнение с този на C4. Компанията предлагат за него и много повече възможности за персонализация, включително обличане на седалките, таблото и корите на вратите с първокласна кожа.

Citroеn DS4 ще се предлага с два дизелови двигателя. Това са 1.6 Hdi и 2.0 Hdi, чиито мощности са съответно 110 и 160к.с. Освен това, моделът ще е наличен и с 1.6-литрови бензинови агрегати, разработени съвместно с BMW. Стандартният е с мощност 120к.с., а турбинните доставят 155 и 200к.с.

Продажбите на DS4 в Европа ще стартират след официалния дебют на модела на автосалона в Париж през октомври, но все още не се разкрива каква ще е неговата базова цена.

Галерия Citroen DS4
Тагове: Citroen, Citroen DS4
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg