Автор: pavel
Публикувано на: 08.06.2011 13:04:54

Рейтинг:

Показаха

От немската компания Mercedes разпространиха първи официални снимки и подробности за новото поколение на популярния SUV модел M-Class, чийто пазарен дебют ще се състои през есента, след премиерата му на изложението във Франкфурт.

Дизайнът на автомобила е претърпял доста изменения, които определено са в правилна посока, като придават по-агресивен и същевременно по-елегантен вид на превозното средство. Въпреки че за момента не се разкриват точните габарити на новия M-Class, от Mercedes твърдят, че те са нараснали, което е довело и до по-голямо пространство в интериора.

Новото поколение на модела е оборудвано с множество съвременни технологии, сред които последно поколение система COMAND, асистент за разпознаване на пешеходци през нощта, асистенти за сигнализация при превишаване на максимално разрешената скорост и при напускане на пътната лента, технология за засичане на обекти в „мъртвата зона” и камера за обратно виждане.

При пускането си на пазара новият Mercedes M-Class ще е наличен с три двигателя. ML 250 Bluetec ще разчита на 2.1-литров дизелов агрегат, с мощност 204к.с. и максимален въртящ момент 500Нм. При ML 350 Bluetec двигателят ще е 3.0-литров V6 (258к.с. и 620Нм.), а при ML 350 BlueEfficiency - 3.5-литров V6 (306к.с. и 370Нм.).

Абсолютно всички агрегати ще са комбинирани със седемстепенна автоматична трансмисия 7G-Tronic, предаваща задвижването към четирите колела. При поръчка на пакета On&Offroad, скоростната кутия ще разполага с шест режима на шофиране.


Тагове: Mercedes, Mercedes M-Class
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg