Автор: admin
Публикувано на: 18.11.2009 15:06:45

Рейтинг:

Показаха
Вчера от Fiat разкриха новото поколение на модела Doblo, което е получило по-модерна визия, по-голямо вътрешно пространство и по-мощни двигатели. Автомобилът ще се появи на пазара през януари, но още от декември ще се приемат поръчки за него при европейските дилъри на компанията.

Новият Fiat Doblo е разработен на изцяло нова платформа, с дълго междуосие за този сегмент (2 755мм.), благодарение на което обемът на товарното отделение е нараснал до 790л., или с 40л. повече от този на неговия предшественик.

Двигателите, с които ще се предлага миниванът са един бензинов и три дизелови, чиито мощности са между 90 и 135к.с., като всички те са получили и старт/стоп система. На по-късен етап ще бъдат въведени нов дизелов агрегат, комбиниран с роботизирана трансмисия, и екологична модификация, чийто двигател ще работи с бензин и метан.

От Fiat показаха също как изглежда и товарната версия на модела, позната като Doblo Cargo. Тя ще се предлага в седем различни варианта, съобразени с нуждите за превоз на компаниите от различните сфери на бизнеса. По данни на италианците, карго версията е с 1.3-литров дизелов двигател, изразходва средно 4.8л/100км. гориво и може да измине 1 250км. с един резервоар.

В зависимост от версиите, Fiat Doblo ще бъде оборудван с различни екстри, като автоматичен контрол на климатика, круиз контрол, парктроник, навигация и др. Стандартно миниванът ще разполага със системи за електронна стабилизация, потегляне под наклон и ABS.

Галерия Fiat Doblo 2010
Показаха новия Fiat Doblo
Показаха новия Fiat Doblo
Показаха новия Fiat Doblo
Показаха новия Fiat Doblo
Тагове: Fiat, Fiat Doblo, Fiat Doblo Cargo
Читателски коментари

Анонимен 2009-11-18 15:43:19 0 отговори

Анонимен

тази баничарка много модерна бе

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg