Автор: vladi
Публикувано на: 04.02.2011 11:11:39

Рейтинг:

Подробности

Тъй като скоро ще се състои пазарният дебют на обновения Hyundai i10, от южнокорейската компания решиха да ни запознаят с всички подробности около него и да разпространят множество снимки на модела.

Автомобилът се отличава от предшественика си не само по своята външност, която е станала едновременно по-агресивна и по-елегантна, като го е доближила до дизайна на ix35 и ix20, но и с множество технологични подобрения.

Hyundai i10 Facelift е оборудван с новия бензинов еднолитров двигател, който заменя стария 1.1-литров. Той е трицилиндров, като с него средният разход на гориво е едва 3.5л/100км.

Другият агрегат е познатият ни 1,25-литров, но той е претърпял значителни подобрения, довели до увеличаване на неговата мощност с 13% до 85к.с., намаляване на разхода на гориво с 8.7% до 3.8л/100км., и понижаване на отделяните CO2 емисии с 9.2% до 108гр/км.

И двата двигателя отговарят на европейските екологични норми Euro5, като при еднолитровия отделяните CO2 емисии са 99гр/км. Благодарение на това, в някои страни бъдещите му собственици ще могат да се ползват с големи данъчни облекчение, но за съжаление България не е сред тях.


Галерия Hyundai i10 2011
Тагове: Hyundai, Hyundai i10
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg