Автор: admin
Публикувано на: 29.03.2009 22:17:14

Рейтинг:

Плановете
Британското издание Autocar публикува информация за моделите, които Infiniti ще въведе на пазара през следващите пет години. Сред тях са луксозен седан, компактен електромобил и голям SUV.

Първият автомобил, който ще бъде пуснат още следващата година е новото поколение на модела „М”. Той ще се предлага с 3.0-литров турбодизелов двигател и 3.7-литров бензинов, като ще има и хибридна версия. Все още не е потвърдено, че колата ще се предлага в Европа.

За 2010г. е предвидена и появата на следващото поколение на огромния SUV QX, като компанията проектира и негова компактна версия, която все още не е одобрена за серийно производство, но ако това стане, можем да я очакваме през 2015-та.

През 2012г. на пазара ще се появят два седана с марка Infiniti. Това са наследникът на G37 и новият флагман на компанията, който ще получи само индекса „G”. Луксозният седан ще е с размерите на Mercedes S-Class, но вероятно ще се конкурира с Maserati Quattroporte.

В най-далечните планове на Infiniti влиза въвеждането на компактен автомобил, задвижван изцяло от електрическа енергия, който ще има както версия с предаване към предните колела, така и 4x4. За този модел обаче все още няма никаква информация.

Галерия Infiniti
Плановете на Infiniti за следващите пет години
Тагове: Infiniti
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg