Автор: admin
Публикувано на: 03.06.2009 11:37:54

Рейтинг:

Peugeot

Френската компания Peugeot разпространи официални снимки и подробна информация за изцяло новия си MPV модел 5008, чиято премиера е предвидена за изложението във Франкфурт през септември, а продажбите му ще стартират малко по-късно.

Peugeot 5008 е типичен представител на класа MPV, предоставящ простор и комфорт на всички пътници, чиито максимален брой е седем. Мниванът може да се похвали и с отлични възможности за пренос на багаж. Обемът на полезния товар, който стандартно поема колата е 758 литра, но ако се сгънат задните два реда седалки, той достига до невероятните 2 506 литра.

Тъй като 5008 е типичен семеен автомобил, при неговото разработване е заложено изключително много на практичността и сигурността. Моделът може да се поръча с огромен прозрачен покрив, покриващ площ от 1.69кв.м., както и с високотехнологична мултимедийна система, включваща екрани в облегалките на предните седалки, конзолна игра, DVD плеър, безжични слушалки и други джаджи.

Peugeot 5008 ще се предлага с абсолютно същите двигатели, с които е наличен и по-малкият MPV модел в продуктовата гама на компанията – 3008. Те са общо пет бензинови и дизелови, чиито мощности варират от 110 до 163к.с. 


Галерия Peugeot 5008
Тагове: Peugeot, Peugeot 5008
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg