Автор: admin
Публикувано на: 15.09.2009 22:18:55

Рейтинг:

Peugeot

Специалист в областта на автомобилите за удоволствие с близо 200 годишна история, Peugeot лансира днес серията „Limited Edition“ на RCZ, запазена за първите 200 клиента в Европа.

RCZ е създаден, за да стане изключителен „извънсериен“ автомобил, предназначен за много взискателни познавачи. Единствените 200 екземпляра, в които ще бъде произведена версията „Limited Edition“ на компактното купе, ще могат да бъдат поръчвани на салона във Франкфурт или в мрежата на Марката в някои европейски страни.

Оборудвана с бензиновия двигател 1.6 THP (156 к.с.) и с 6-степенна скоростна кутия, ограничената серия на RCZ излиза на пазара в бял цвят на купето (nacré) в контраст с карбоновия покрив. От същия материал са и основите на огледалата за обратно виждане, които хармонират с черното на предната решетка и спирачните апарати, както и с хрома на лайсните и черния мат на 19-инчовите джанти. Интериорът се отличава с луксозната кожа Nappa в черно.

RCZ „Limited Edition“ предлага високотехнологично оборудване, включващо WIP COM 3D (с услугата Peugeot Urgence), Pack Vision (ксенонови фарове с функция самонасочване, устройство за миене на фаровете), пакет кожа Nappa (електроуправляеми и отопляеми седалки), пакет Easy Motion (преден и заден парктроник), аларма. Във Франция, RCZ „Limited Edition“ се предлага на цена 35 500 евро и ще започне да се доставя през пролетта на 2010.

Малко история
Ограничената серия се произвежда в 200 екземпляра по случай 200-годишнината от основаването на предприятието Peugeot, която ще бъде чествана през 2010-та година. 


Peugeot RCZ Limited Edition се продава на изложението във Франкфурт
Peugeot RCZ Limited Edition се продава на изложението във Франкфурт
Peugeot RCZ Limited Edition се продава на изложението във Франкфурт
Peugeot RCZ Limited Edition се продава на изложението във Франкфурт
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg