Автор: admin
Публикувано на: 12.11.2008 09:51:51

Рейтинг:

Peugeot

В духа на марката Peugeot е да изненадва приятно клиентите си, създавайки нови и нови модели с доказани характеристики и изключителен дизайн. В допълнение към това, от години съществува традиция компанията да произвеждат специални серии автомобили, в ограничени бройки с различни имена. Отличителното при тези серии е, че са с точно определено оборудване. Така клиентът получава повече екстри за по-ниска цена.

Сега компактният, маневрен и икономичен градски автомобил Peugeot 207 се предлага в специална версия, наречена Spring. На прага на зимата, това е едно предизвикателство към всички, които носят пролетното настроение в себе си през цялата година.

Peugeot 207 Spring е оборудван с ABS система, въздушни възглавници, климатик, предни ел. стъкла, отопляеми и ел. външни огледала, централно дистанционно заключване и радио/CD с 6 тонколони.

Двигателите, с които се предлага специалната версия са два безнинови 1,4-литрови, с мощности 75к.с. и 95 к.с., и два дизелови – 1,4л. (70 к.с.) и 1,6л. (90 к.с.). Средният раход на гориво е между 4,5 и 6,3 л/100км., а отделяните СО2 емисиите са от 120 до 150 г/км.  

Peugeot 207 е един от най-продаваните автомобили на марката, а сега е и още по-достъпен със специалните си цени, които започват от 18 282 лв. без ДДС, но количествата са ограничени. 


Галерия Peugeot 207 Spring
Тагове: Peugeot, Peugeot 207
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg