Автор: admin
Публикувано на: 21.07.2009 00:58:43

Рейтинг:

Peugeot

Наскоро Peugeot показа обновената си гама 207, която ще се появи на пазара през август, а заедно с нея ще бъде въведена и най-икономичната версия на модела – Economique, задвижвана от 1.6-литров дизелов двигател, с мощност 90к.с.

Тази версия е претърпяла някои промени спрямо стандартния модел. Тя е получила специално разработен софтуер за управление на двигателя, модифицирани са всмукателната и изпускателната системи, петстепенната механична трансмисия е станала с по-високо предавателно съотношение, а гумите са Michelin 185/65R15 VLR с ниско съпротивление.

Освен това, инженерите на Peugeot са подобрили аеродинамиката на 207 Economique, като са свалили височината на автомобила с 5мм., добавили са допълнителна устна на предната броня и са оптимизирали въздушните дюзи. Резултатът е намален коефициент на челно съпротивление до 0,274, което при стандартния модел е 0.30.

Френската компания твърди, че средният разход на гориво на 207 Economique е само 3.8л. на 100км. пробег, а отделяните вредни CO2 емисии - едва 99гр/км. Тази модификация на модела ще се предлага от октомври, като цената и във Великобритания ше започва от 12 995 лири. 


Галерия Peugeot 207 Economique
Тагове: Peugeot, Peugeot 207
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg